MS Anders kinderkampen

img_0192

Elk jaar organiseerd MS Anders voor kinderen met een ouder met MS een kamp van een weekeind. Bente gaat er al een aantal jaar heen met heel veel plezier en ook Toon gaat sinds twee jaar. Pieter mag volgend jaar voor het eerst.

Maar nu kregen we recent een mail van Roel Petter, een van de organisatoren, dat de giften terug lopen en dat is natuurlijk heel erg vervelend.

Ik vertelde dit aan Bente en zij begon metteen het plan te maken om geld te verdienen om Roel en MS Anders te helpen. Deze brief schreef ze en stuurde hem naar de Basisschool van Toon en Pieter:

Beste Charles,

Zoals als je wellicht weet gaan mijn jongere broertje (Toon Sebök) en ik al samen 6 jaar lang naar MS kampen. Mijn allerj

ongste broertje (Pieter Sebök) gaat aankomend jaar voor het eerst en kijkt daar erg naar uit. Wij hebben met z’n allen heel veel aan deze kampen. Het is een plek waar je samenkomt met allemaal kinderen die in dezelfde situatie zitten als jij. Tijdens deze kampen wordt duidelijk wat MS is en waar je als kind tegenaan loopt als een ouder de ziekte Multiple Sclerose heeft. Ik heb hier ook hele goede vrienden gemaakt. Ook al duurt dit kamp maar drie dagen, toch leer je de kinderen beter kennen dan iemand die in je klas zit op school. MS kamp betekent heel veel voor mij en voor heel veel andere kinderen in de rest van Nederland ook.

De MS kampen zijn voor de deelnemers grotendeels kosteloos. MS Anders financiert deze kampen door middel van giften. Helaas zijn wij recentelijk te weten gekomen dat de giften voor de kampen aan het teruglopen zijn. En als de huidige situatie zo door gaat, kunnen wij binnenkort niet meer op MS Anders kamp.

Daarom zou ik graag het volgende voorstel willen doen:

Graag zou ik tijdens kerstviering op de Montinischool een kraam willen neerzetten. Hier zou ik graag willen vertellen over wat MS Anders allemaal voor ons doet en wat het mij betekent. Op de kraam zouden wij een collectebus willen neerzetten waar mensen giften aan ons kunnen geven. Ook zouden wij graag een aankondiging brief of e-mail willen sturen naar all

e ouders zodat ze weten dat ze wat kleingeld mee kunnen nemen als ze dat willen om te doneren.

Ik vroeg mij af of jij hier open voor zou staan.

Ik zou het heel graag willen doen en ik hoor graag van je.

Nog een fijne avond !

Groetjes,

Bente Sebök

Dochter van Evelien Stam en ex Montini scholier.

We wachten af op zijn antwoord, maar wie kan na zo’n brief nou nee zeggen ;-)?

Maar als u nou een bedrijf weet of een organisatie die structureel MS Anders kinderkampen zou willen steunen, neem dan contact met mij op. Het bedrijf van mijn zus ging u al voor.

En kom je nou straks op de kerstviering van de Montinischool, en wij staan daar, geeft u dan gul?

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s