Het gaat goed

Bijna twee weken eet ik nu anders, en het gaat goed. De recepten zijn overwegend lekker, ik heb van mijn leven nog niet zoveel groente gegeten en ik vind het meeste nog lekker ook.

img_0293

Ronald doet vol overgave mee en is gelukkig, hij is echt een groente liefhebber en moest het tot nu toe doen met een vrouw die een hekel had aan alles anders dan sla of sperziebonen :-). Ik kom er steeds meer achter dat de smaak hem in de bereiding zit en gelukkig hebben we een boek vol heerlijke gerechten meegekregen.

De kinderen worden vooral blij van de heerlijke ontbijtjes, zelfgemaakte muesli, bananenpannekoekjes, smoothies, havermoutpannenkoekjes, omeletten, en heerlijke volle kwark met fruit en zaden.

img_0332

Natuurlijk missen ze ook de ‘gewone’ gerechten, de nacho schotel of de ‘hartige pannenkoeken’, dus als ik zie dat er op het menu iets staat wat zij absoluut niet lekker vinden, vraag ik de grote meiden een ander gerecht te maken en eten zij iets anders.

Het gaat dus voorspoedig en ik heb echt voornemens dit vol te houden, dit kan alleen maar heel erg gezond en goed voor ons zijn en als ik dan af en toe mijn eigen maaltje mee moet nemen als er ergens wordt geluncht is dat geen probleem.

Op naar meer lekkere maaltijden, morgenochtend: havenmoutpannekoekjes met een toef volle yoghurt en rood fruit!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s