Opruimen


Ons huis gaat in de verkoop en ieder die mij een beetje kent, kent mijn chaos. Niet aan de oppervlakte naar wel achter deuren, kasten, kastjes, schuur e.d.

En als je wilt verkopen moet ALLES netjes, dus heb ik mij de afgelopen week in het zweet gewerkt, gelukkig wel aan de hand van vriendinnen, die overzicht en inzicht hebben. Die het lange staan voor mij deden, mij hielpen met tillen en keuzes maken in het weggooien.

Met Bri deed ik de zolder en de schuur, bijna twee dagen waren we ermee bezig, schiften, orde op zaken stellen. Het resultaat is echt enorm, ik ben echt zo trots op ons. En Bri: je bent fantastisch!!!!

Met Jacq deed ik de keuken, wat heerlijk dat er mensen bestaan die het oprecht leuk vinden om dat te doen en structuur kunnen aanbrengen in onze lichte chaos. Een dag koste de keuken ons en het is onherkenbaar. Mijn moeder vroeg zich af of ik nog wel ging koken. 🙂 En Jacq: wat heerlijk dat jij deel van mijn leven uitmaakt.

En Ronald natuurlijk die spullen het huis uit sjouwde, meerdere keren naar de stort en kringloop reed en meedacht over volgende stappen.

Natuurlijk kreeg ik bij revalidatie ongenadig op mijn flikker, omdat ik over elke grens heen was gegaan. Mijn rug zat weer vast, ik ben onvoorstelbaar moe en ondertussen gaat het gewone leven ook door.

Het eind van het schooljaar is in zicht, wat feestjes betekend en cadeautjes maken voor de juffen, eindtoneel van mijn prachtige, slimme, sterke dochter die de basisschool gaat verlaten.

Gelukkig is de vakantie in zicht, drie weken in Frankrijk, voor de tent, of aan het meertje. Even veel slapen, alles met R naast me doen, bijtanken en genieten van niets, zon en mijn gezin.

Duimen jullie mee, morgen?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s