De feestmaanden

En daar beginnen ze weer: onze drie maanden van feesten en verjaardagen. Vandaag heeft onze lieve Mout de mooie leeftijd van 13 bereikt, ze heeft het heerlijk op de middelbare en haalt goede cijfers. Ze heeft het heerlijk, met vrienden, scouting, you tube en mine craft. 

Over vier weken wordt Toon 5 jaar, hij gaat heerlijk in groep 2 bij juf Caro en juf Wietske, speelt graag met zijn vriendjes en is (meestal) dol op zijn zussen.

Nog geen maand later wordt onze groep 8-er 12 jaar. Hardwerkende, slimme Bente. Gelukkig in haar positie als oudste van de school, klaar voor wat er komen gaat. 

Dan stomen we door naar Sinterklaas om af te sluiten met de verjaardag van onze lieve, kleine Kaatje, die al steeds meer een Kaat wordt, grappig, eigenwijs, koppig, prachtig en binnenkort met bril.

We sluiten af met kerst en oud en nieuw, wat voor ons meestal een rustige periode is na de onrust van feesten, taarten en cadeau’s. Ik hou ervan, maar ben ook blij als het achter de rug is, iedereen weer een jaar ouder: 13, 12, 5 en 3

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s