Kralenketting

Die tijd voor jezelf, wat kan ik daar soms naar verlangen. Mijn dag begon om 05:15, dat was het moment dat Kaat op wilde staan, ‘borstje’ wilde drinken en Mickey Mouse wilde kijken, de volgorde maakte haar dan weer niets uit.

En dan start dus je dag, die vervolgens als kralenketting aan elkaar wordt geregen, werken, lunchen, luiers verschonen, moed inspreken, telefonisch advies geven aan een 11 jarige, ijsjes eten, discussies met een 2 jarige over het wel of niet uitrekken van schoenen, teleurgestelde pubers opvangen, schoolboeken bestellen, voederen, tanden poetsen, boekjes lezen, toedekken, beloven dat je even blijft zitten totdat de 4 jarige slaapt, slaap liedjes zingen, opruimen, ruzies sussen en om 20:30 de pubers naar bed dirigeren. 

En dan wil je even een uurtje voor jezelf, al weet je dat het waarschijnlijk verstandiger is als je zelf ook naar bed gaat. Maar toch neem ik hem dan, nog een aflevering van The Good Wife, even hersenloos niets. Om daarna de afwasmachine aan te zetten, de gordijnen dicht te trekken, vier voorhoofdjes te zoenen en zelf ook toe te geven aan de slaap.

Ik hoop morgen op 06:00…

  

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s