Ruimte

Niemand heeft ooit gezegd dat een huwelijk makkelijk is, Ronald en ik hebben dat de afgelopen maanden weer lijfelijk ondervonden. In de afgelopen vier jaar zijn er twee zwangerschappen, twee kleine kinderen, veel te weinig uren slaap, vele kilo’s was en de nodige stress de revue gepasseerd. En in al die drukte en stress zijn we elkaar een beetje uit het oog verloren. Gelukkig zijn we allebei in staat geweest bijtijds aan de noodrem te trekken, te werken, te praten en elkaar de ruimte te geven om elkaar weer te vinden.

Er waren twee dingen die we als een wezenlijk gemis beschouwen:
Dat we te weinig tijd hebben voor elkaar, dus nu gaan we vaker een avondje samen eten en in September pakken we onze oude hobby weer op: stijldansen.
En dat we ruimte missen in huis, letterlijk ruimte om een plek voor onszelf te hebben, een plek waar de kinderen zich alleen kunnen terugtrekken. Waar alle kinderen en wijzelf een eigen kamer hebben en waar we letterlijk weer ruimte hebben om te kunnen ademen. Hoe dierbaar ons huis me ook is, we wonen hier nu 8 jaar, ik heb behoefte aan RUIMTE. Daarvoor moet het huis in de verkoop en de zoektocht naar een passend huis worden gestart. En de vraag is of dat in Baarn kan, mogelijk is, of dat we ergens anders naar toe willen.

En dan komen andere wensen en dromen ook weer om de hoek kijken, maar daarover een geheel andere blog.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s