Herfstvakantie

Het schooljaar is net begonnen, we zitten er weer helemaal in. De wekker gaat om 7 uur en om 8 uur zitten we allemaal schoon, aangekleed, gevoed en met lunchpakket op de fiets. Heerlijk, ik hou wel van die orde en regelmaat.
Toch zien we de herfstvakantie al weer aankomen en hebben we een vakantie geboekt…of beter gewonnen. Voor de zomervakantie won mijn schoonmoeder een week in een appartement in Oostenrijk, volledig verzorgd…geweldig!! Helaas hadden wij toen onze eigen vakantie al geboekt, maar we mochten de week van de herfstvakantie alsnog komen.
We gaan dus over een ruime maand 7 dagen doorbrengen in Königsleiten, een greep uit de folder:

Top-Chalets verhuurt ideaal gelegen appartementen en chalets in het gezellige dorp Königsleiten in Oostenrijk. Het dorp ligt op 1.600 meter hoogte en dankzij de zonnige ligging en de geweldige omgeving is het hier heerlijk vertoeven.
Het Oostenrijkse Zillertal noemt zich graag het “actiefste dal ter wereld”. U kunt wandelen over de meer dan 1.000 km wandelpaden van makkelijk in het dal tot uitdagend in de hogere berggebieden. Er zijn 31 fietspaden waarvan een deel langs de rivier loopt en niet moeilijk zijn. Op een hoger niveau liggen 23 mountainbikeroutes, die meer van uw uithoudingsvermogen vergen. U kunt paragliden, klimmen in de ruige wereld boven het Zillertal en raften op de rivier die het dal zijn naam geeft: de Ziller. Kortom, het Zillertal biedt vele mogelijkheden voor een actieve vakantie.

Kortom we gaan ons wel vermaken…

Oostenrijk_2

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s