Zeeland

Morgen vertrekken we voor het weekeind naar Domburg. Mijn vader werd 65 in April, mijn stiefmoeder wordt 60 in Oktober en da’s samen 125 en dat moet gevierd worden. Zij hebben al een jaar of tien een appartement in Domburg en dus wordt er regelmatig door alle kinderen en tegenwoordig kleinkinderen in Domburg vertoefd. Het is een favoriet stekje van ons allen geworden.
In Domburg gaan we dus een klein feestje vieren, zij in hun eigen appartement en wij gaan met z’n allen in de Stayokay. Dit is een kasteel waar je langs komt vlak voordat je Domburg inrijdt.
Ik ben mede met mijn stiefzusje Anne verantwoordelijk voor de organisatie. Het heeft niet heel erg veel voeten in de aarde gehad, maar je bent er toch zomaar druk mee. Zo ook nu, de avond voordat het weekeind begint heb ik al twee telefoongesprekken gevoerd, een document gelezen en bewerkt en de site van de Stayokay nogmaals bekeken voor nadere informatie.
Ik heb er heel veel zin in, ik hoop op stralend weer, ik hoop dat alles zo loopt zoals we het hebben bedacht en ik hoop dat iedereen zijn beste humeur meeneemt, dan zal ik dat ook doen.
Ik moet nog wel het een en ander doen, de tas nog inpakken, een aantal dingen uitprinten en een heleboel niet vergeten…het komt vast goed, en als het niet goed komt, is het ook goed…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s