Een leven op de camping

Ik heb net de WC schoongemaakt en dat klinkt makkelijker dan het is. Onder de caravan zit een doos die onze plasjes opvangt, zodat we ’s avonds en ’s nachts niet de camping over hoeven. En een keer in de twee dagen moet die leeg. Dan loop je met die doos naar een daarvoor bestemde plek om hem te legen, schoon te spoelen. Vervolgends moet er chemisch blauw spul in en water zodat we weer twee nachten… enz. enz.
Straks ga ik afwassen, en dat klinkt makkelijker dan het is. In een caravan heb je natuurlijk geen stromend water dus moet je met een teiltje, afwasmiddel, afwasborstel en de vieze vaat naar een daartoe bestemde plek. Warm water heb je niet zomaar, daarvoor moet je een sleutel meenemen waarvoor je borg hebt betaald en waar geld op is gestort zodat er uit de kraan ook warm water komt. Na de afwas ben je je theedoek vergeten, niet in de caravan maar thuis dus laat je de vaat drogen in de zon en haal je hem een uurtje later van het droogrek en ga je met teiltje, afwasmiddel, afwasborstel en de schone vaat terug naar de caravan.
Het zijn van die dingen waar ik even aan moet wennen, maar dat zijn dan ook wel ongeveer de enige twee dingen die je MOET doen op de camping, verder zit je in de zon of schuil je voor de regen met een boek. De kinderen hebben de hele camping als hun domein dus die zie je weinig en af en toe moet je eten op tafel zetten.
Niet mijn sterkste punt in een caravan, maar een maand lang eten halen moet toch ook kunnen?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s