Uit eten met kinderen

Iedereen kent het wel, of je nou wel of geen kinderen hebt…iedereen kent het gedoe van kinderen in een restaurant. Het begint met een leuk idee, kom we gaan eens met z’n allen uit eten, we nemen de kinderen ook mee…dat vinden ze vast leuk.

Dat vinden ze ook leuk, maar na het eerste broodje en de eerste fles fristi willen ze niet meer aan tafel zitten en gaan ze de zaak door, op zoek naar iets om te doen. De ouders blijven knarsetandend achter om af en toe eens hardhandig in te grijpen wat dan weer leidt tot schreeuwend huilende kinderen en die moet je dan weer met een rood hoofd sussen, niet echt een typische ontspannende avond.

Foto_praqGisteravond hebben wij de perfecte oplossing gevonden, een restaurant midden Praqin bruisend, nieuw Vathorst: Praq. Het is een restaurant met een gedeelte voor mensen met en een gedeelte voor mensen zonder kinderen. Het gedeelte met kinderen heeft een kinderkaart, een kinderinterieur en een lange tafel voor tekeningen, een lange tafel voor auto’s en treintjes, een huisje om in te spelen en televisie te kijken…ideaal.

Dus als je ooit eens wilt bijkletsen met die vrienden met kinderen maar geen zin hebt om thuis te koken voor kinderen die toch niets lusten en je huis achterlaten in een staat van wanorde: the magic word: Prax.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s