De makken van de vrouw

Het begint al in je puberteit, je begint opeens te bloeden en je krijgt borstjes…het bloeden gaat gepaart met hevige buikpijnen en komt elke maand. Die borstjes maken je ongemakkelijk, wat moet je daar nou weer mee?

Als je ouder wordt en je borsten omarmt hebt, het bloeden geaccepteerd als een maandelijks ongemak, word je op een goede dag zwanger. En dat is leuk, tenminste als de misselijkheid weg is getrokken. Dan worden die borsten weer groter, samen met je buik. Aan het eind van je zwangerschap gaan die borsten ook nog een lekken en kom je tot de conclussie dat dat kind wat zo groot is gegroeid in je prachtige ronde bolle buik er ook weer uit moet en dan wel door dat hele kleine gaatje…hmmm.

Na die zwangerschap hebben zowel buik als borsten zodanig geleden dat het nooit meer helemaal wordt zoals het was en dat terwijl je eindelijk die borsten zo mooi was gaan vinden.

Na je dertigste krijg je dan een oproep van de dokter voor een uitstrijkje en dat hoef ik de lezers niet uit te leggen, ontbloot op een dokterstafel en dan die eendenbek…

En nou is de vraag, wat zetten de mannen daar tegen over? Is het niet zo dat wij eigenlijk niets meer zouden hoeven doen, dat mannen ons zouden moeten pamperen en met liefde zouden moeten omringen en volgends mij gaat daar iets fout…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s