How this story finally seems to end

Vandaag had ik dan mijn gesprek met de arbeidsdeskundige, aardige man, ik kan er geen kwaad woord over zeggen. We hebben gepraat over de afgelopen drie jaar, over mijn gesprek met de verzekerings-arts en hij heeft mij vertelt wat zijn advies zal zijn: 35-45 % afgekeurd.

Slik…

Ik ben nu 80-100% afgekeurd, dat betekent dus die enorme omslag in mijn leven, ik zal een nieuwe vorm moeten vinden voor mijn leven, ik zal alles opnieuw moeten indelen, hoe pas ik slapen in naast baan en kinderen?

Op zich heb ik echt wel zin om weer aan het werk te gaan, maar de angst vliegt me ook naar de keel, hoe gaat mijn lijf reageren op de veranderingen. We zullen zien, ik ieder geval moet ik dus nu op zoek naar een baan als logistiek medewerker of receptioniste/telefoniste (idee van het UWV) voor 3 a 4 uur per dag voor drie dagen in de week…iemand een idee???

2 comments

 1. Jacq. · januari 20, 2007

  Ik kan wel één van mijn collega’s wegpesten…:)

  Verder weet ik wel data-entry werk. (Typen…) Of tijdelijk werk.. Maar verder dan dat kan ik je niet helpen.

  We bellen!

 2. Monique · januari 22, 2007

  Hee Lieve Eefje,

  Wat een schrik. Hoewel dit natuurlijk ook een heel positieve zijde heeft. Maar inderdaad: dit gaat veel felxibiliteit en veerkracht van je vragen. Ik las al je berichten en vind je weer een verschrikkelijk mooi mens.
  Wat zou er gebeuren als je trouw bent aan je eigen ambities en een opleiding tot schoonheidsspecialiste gaat volgen? ik heb je toch wel eens verteld dat mijn moeder dat vak (binnenshuis) heeft uitgeoefend, de afgelopen 35 jaar? Ze is nu 70 en werkt nog steeds zo’n 15 a 20 uur per week… Vraag nou gewoon voor d egrap eens informatie aan, lieve Eef, want hoe lang blijft het leuk achter de receptie?
  Kus,
  Monique.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s