2007

Een nieuw jaar met nieuwe kansen, nieuwe uitdagingen en vast weer vele nieuwe onverwachte wendingen.

Het nieuwe jaar heeft in ieder geval twee huwelijke voor ons in het verschiet. Hilco en Suzanne die in Maart  trouwen op Bonaire maar daarna een daverend feest geven in Nederland en Mischa en Karina die in Mei met een klein groepje elkaar het ja-woord zullen geven.

Het is ook het jaar dat mijn moeder 60 word, en dat vind ik een hele leeftijd. Dan zijn mijn beide ouders over de 60 en sla de krant er maar eens op na, de overlevingskansen worden er niet beter op. Maar het word waarschijnlijk een mooie dag met veel vrienden en familie die op mijn moeder zullen toosten…op nog vele jaren.

Het is ook het jaar dat mijn jongste dochter 4 word en dan heb ik twee meiden op de lagere school, jee, ik weet niet of ik dat wel leuk vind. Maar ja, het is niet anders en dan kan ik misschien een andere hobby/werk vinden naast mijn kinderen…schoonheidsspecialiste?

Vooral is het ook het jaar waarin ik 30 word. Ik ben dan officieel geen meisje meer (ja, ook met twee kinderen beschouw ik mezelf meer een meisje dan een vrouw). Ik zat te denk om een groots en meeslepend feest te geven maar kwam al snel tot de conclusie dat we daar geen geld voor hebben. Maar ik zal wel wat doen want deze mijlpaal laat ik niet in stilte voorbij gaan.

3 comments

 1. Jacq. · januari 7, 2007

  Een feest? Nou ik ben er bij!

  Moeten binnenkort echt weer afspreken! Er is weer heel veel gebeurd dus wordt tijd om weer bij te kletsen… Den Haag, Utrecht of Baarn? Laat het me maar weten!

  -X-

 2. Esther · januari 9, 2007

  Thijn gaat ook! Lekker man, ik kan niet wachten! Al de vrije tijd die dát gaat opleveren!!!

  Ik hoop dat je een prachtig 2007 zal hebben.

 3. Hetty Ligthart · januari 9, 2007

  Je bent wel druk bezig, ziet er goed uit,deze side! Veel succes met alles.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s