Speciaal voor Sander

Hete Bliksem:
Een kilo aardappelen (melig), twee zure en twee zoete appelen. Alles schillen en klein snijden. Opzetten, maar net onder water anders word het te waterig. Alles koken totdat het zacht is, pureren en met boter, zure room, peper en zout op smaak brengen…simpel toch?
Rozeval aardappelen:
Koken in schil en na tien minuten of bakken of met bv rozemarijn en grof zeezout in de oven…heerlijk!!!
Geniet en ik vond het erg gezellig

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s